Facebook Pixel

Condițiile generale de afaceri

 

Site-ul nostru web, care se găsește la adresele URL www.streetjoy.ro, este operat de Altcore s.r.o., Sreznevského 20, 831 03 Bratislava, Republica Slovacă, CIF: SK 20 2279 4433. Toate trimiterile la "noi", "ne" sau "al nostru" vor fi considerate ca fiind trimiteri la Altcore s.r.o., iar trimiterile la "dumneavoastră", "dumneavoastră" sau "cumpărător" vor fi considerate ca fiind trimiteri la persoanele care plasează o comandă prin intermediul acestui site web.

Prin plasarea comenzii, cumpărătorul confirmă că este familiarizat cu acești termeni și condiții generale și că este de acord cu aceștia. Cumpărătorul are posibilitatea de a citi acești termeni și condiții generale și este informat cu privire la aceștia înainte de a plasa o comandă.

Prețul bunurilor

Toate prețurile sunt afișate în moneda LEI, inclusiv TVA. Prețul mărfurilor poate fi modificat oricând fără o notificare prealabilă a cumpărătorului. Modificările de preț nu implică prețurile la comenzile deja plasate.

 

Comandă

Comanda este posibilă numai prin intermediul portalului www.streetjoy.ro, urmând pașii procedurii de comandă. În timpul comenzii este important să completați toate informațiile personale necesare, cum ar fi numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa de livrare. Furnizarea de informații incorecte poate cauza complicații în comunicare și poate cauza întârzieri de livrare. Vânzătorul nu este responsabil pentru orice probleme inconveniente cauzate de informațiile incorecte furnizate de cumpărător.

Livrare

Livrarea bunurilor se realizează prin serviciul poștal de primă clasă sau prin curierat, în funcție de țara de livrare. Taxa de livrare este socotită în timpul procesului de comandă. Lista de prețuri pentru livrare este, de asemenea, furnizată în secțiunea de informații. Timpul general de livrare este între 2 - 7 zile lucrătoare, în funcție de țara de livrare. Când comanda este expediată, cumpărătorul va fi anunțat prin e-mail de confirmare a expedierii de către vânzător cu numărul de urmărire a expedierii, dacă este disponibil.
La primirea mărfii, recomandăm o verificare atentă a posibilelor deteriorări ale pachetului. În cazul în care există daune evidente, lăsați un transportator să completeze un raport de daune care poate fi folosit pentru o reclamație viitoare. Reclamațiile fără raportul de daune vor fi refuzate.

 

Condiții de plată

Pe parcursul procesului de comandă, cumpărătorul este rugat să aleagă metoda de plată. Vânzătorul asigură doar plata prin transfer PayPal. De îndată ce plata este primită, bunurile vor fi trimise la adresa de livrare a cumpărătorilor.

Retururi

Bunurile pot fi returnate în termen de 14 zile de la primire, fără niciun motiv declarat. În cazul în care un cumpărător decide să returneze articolul (articolele) cumpărat(e), trebuie parcurse următoarele etape:
Contactați-ne la adresa info@streetjoy.store cu o cerere scrisă de returnare care va include: numărul comenzii, data livrării, numărul de piesă(e) al produselor, numărul de articole, numărul dvs. de cont bancar sau contul PayPal.
Bunurile returnate trebuie să respecte aceste condiții:
- Bunurile returnate nu trebuie să fie folosite
- Bunurile returnate nu trebuie să fie deteriorate
- Pachetul returnat trebuie să includă o copie a facturii
- Bunurile returnate nu trebuie să fie trimise la plata la livrare

Dacă toate condițiile de mai sus sunt îndeplinite, vânzătorul transferă rambursarea bunurilor în termen de 14 zile în contul dvs. bancar sau PayPal.
În cazul în care condițiile menționate mai sus nu sunt îndeplinite, bunurile vor fi returnate la adresa de livrare pe cheltuiala cumpărătorului.

Adresă pentru retururi:

Altcore s.r.o.
Sreznevskeho 20
83103 Bratislava
Slovacia

 

Modificări și anulări de comenzi - cumpărător

Pentru anularea comenzii sau a unui anumit articol scrieți un e-mail la info@streetjoy.store. Anularea trebuie să includă numărul comenzii, numărul de articole, numerele de produs pentru care se solicită anularea.

 

Pentru modificări ale comenzii, scrieți un e-mail la info@streetjoy.store. Includeți detaliile modificărilor solicitate, cum ar fi:

- numărul comenzii

- numărul de articole care trebuie modificate

- numerele produselor care trebuie modificate

- dimensiunea produsului care trebuie modificată

 

Modificări și anulări de comenzi - vânzător

 

Vânzătorul poate reduce cantitatea de articole comandate sau poate anula comanda în aceste circumstanțe:

- Produsul nu este disponibil

- Modificarea semnificativă a prețului produsului

 

Diverse

 

Acești termeni și condiții sunt valabili de la 1 octombrie 2021. Vânzătorul are dreptul de a modifica acești termeni și condiții fără nicio notificare prealabilă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

info@streetjoy.ro | +421 948 509 122